Известие

Collapse
No announcement yet.

Много слабо светят късите ксенонови светлини 166, не знам защо ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
    То всичко е възможно ма с тоя фабричен ксенон нема ти казвам къв гърч е Ти правил ли си го на такава кола
    Правил не е точната дума .. опитвал по-скоро С фабричния ксенон трябва да си специализиран гинеколог
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
      Правил не е точната дума .. опитвал по-скоро С фабричния ксенон трябва да си специализиран гинеколог
      Ами тогава ДА дето го пусна в горния пост трябва да е лекинко със звездичка и то голяма
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Ами тогава ДА дето го пусна в горния пост трябва да е лекинко със звездичка и то голяма
        Аами не съобразих за фабричния ксенон .. при мен не е така и е много лесно

Comment

• Аз съм с фабричен биксенон и смяна на крушки е детска игра
          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
            Аз съм с фабричен биксенон и смяна на крушки е детска игра
            Само дето с кои фаове си ти
            sigpic
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Само дето с кои фаове си ти
              с ония големите сори за спама, но не ми се случва да пиша често в този раздел и отчитам дейност
              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Аз мога да се похваля че от вчера ги почнах заедно с един майстор моите фарове и преди малко приключихме. Сменихме сума ти и изпочупени регулатори...(имах за донор счупен фар подарък от колега) настройки и положения.. и трябва да сте въоръжени със много нерви желание и опит за цялата процедура. Сменихме и ябълките дори за прихващане на машинките. Регулирахме и първоначалният им ход и това мисля че е ключа към загадката за повечето колеги а именно - защо бият толкова ниско и поради тази причина нищо не се вижда. Изчихстихме добре всичко - при мен не се налага подновяване на рефлекторите (с фабричен ксенон съм). За добра графика - положението на всяка крушка е много важно.
                За резултата нямам думи - ден е. Друга 166-ца с такива фарове няма. и определено всеки може да се убеди в резултата.
                Last edited by ACEHOB; d.m.y г., 22:45.
                безплатни обяви
                Моята 166

Comment

• Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
                  Друга 166-ца с такива фарове няма.
                  Браво и честито Но чак пък да няма друга такава ..

Comment

• Никога не пиша нещо напразно без да мога да се обосновя.
                    Поне от малкият ми опит съм видял доста 166-ци за да го напиша. А под доста наистина имам в предвид много. А и човека с който ги правих е видял толкова алфи колкото почти никой в този форум така че...

П.П.

Като се видиме ще има да цъкаш
                    безплатни обяви
                    Моята 166

Comment

Никога не пиша нещо напразно без да мога да се обосновя.
                      Поне от малкият ми опит съм видял доста 166-ци за да го напиша. А под доста наистина имам в предвид много. А и човека с който ги правих е видял толкова алфи колкото почти никой в този форум така че...
                      Ами значи супер Евала за нервите и свършената работа!! Аз другата седмица най-накрая ще я подкарам мойта и ще ми е интересно и моите как ще светнат. Март месец ако има среща и съм свободен ще се присъединя най-накрая Любопитен съм какъв е резултата и при теб.

Comment

• Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                        Март месец ако има среща и съм свободен ще се присъединя най-накрая Любопитен съм какъв е резултата и при теб.
                        Еййй айде и аз зер сколасам да се включа...
                        AR 155 2.0 16V Never Forget You
                        AR 166 2.4 JTD

Comment

• Един вапрос - остановихме че рефлекторите се лющат от топлината на 55ватови крушки и че ако си ги рециклираш после си сложи ксенон след като са само 35ват тогава няма ядове...
                          ... тогава да питам тъпя вапрос ако си сложи 55ват ксенон кво става? пак ли се лющат ??
                          Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло + ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен + ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение

Comment

• Колеги от няколко дни и аз се сдобих със ксенони на късите светлини на луксима и наистина се убедих че досега не съм имал фарове.С две думи ефекта е огромен не съжалявам че дадох 230 лева на момчетата изглежда рефлекторите ми са запазени защото четох при други колеги със 166-ци че не е имало ефект от поставянето на ксенони само дето сега ме дразни цвета на другите ми фарове малко шарено стана отпред но това е бял кахър засега !
                            Alfa romeo 156 1.8TS
                            Alfa romeo 166 2.0TS

Comment

Никога не пиша нещо напразно без да мога да се обосновя.

П.П.

Като се видиме ще има да цъкаш
                              Браво Асенов твоята кола е номер едно и човека ти е най великия алфаджия Мисля че си прекалено краен
                              sigpic

Comment

• При нас светнаха повече от доволно.

Comment

Working...
                                X